Όπως και την περασμένη σχολική χρονιά, έτσι και φέτος το Νηπιαγωγείο μας θα συμμετάσχει στο έργο του οργανισμού MAKE A WISH, o οποίος εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 χρόνων που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Πέρυσι καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την ευχή της Αγγελικής (7 ετών) φτιάχνοντάς της το δωμάτιο που ονειρευόταν. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος, γιατί «μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί».
Φέτος, λοιπόν, θα στολίσουμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Νηπιαγωγείου μας με αστεράκια της ευχής. Το κάθε αστεράκι στοιχίζει 2 ευρώ. Το κάθε παιδί θα αγοράσει το δικό του αστεράκι με δικά του χρήματα, εάν είναι δυνατό, (π.χ. από τον κουμπαρά του) για να νιώσει την αξία της προσφοράς και να ευαισθητοποιηθεί γύρω από το θέμα των σοβαρών παιδικών ασθενειών. Έτσι, μέχρι και την
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου παρακαλούμε το κάθε παιδί να φέρει στο Νηπιαγωγείο 2 ευρώ για να αγοράσει το αστεράκι του, με το οποίο θα στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της τάξης του και θα το πάρει στο σπίτι όταν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Επιπρόσθετα, όσοι γονείς επιθυμείτε να παραγγείλετε επιπλέον αστεράκια για το σπίτι σας για να ενισχύσετε το έργο του ΜΑΚΕ Α WISH μπορείτε να στείλετε στο Νηπιαγωγείο (μέσα στο Φάκελο Επικοινωνίας) χαρτάκι που να αναφέρει των αριθμό των αστεριών που θέλετε να παραγγείλετε και το αντίστοιχο ποσό (π.χ. 5 αστεράκια 10 ευρώ). Μπορείτε να ενημερώσετε για αυτή μας την προσπάθεια και κοντινούς σας ανθρώπους (π.χ. παππούδες, γιαγιάδες, αδέρφια) και να παραγγείλουν και αυτοί αστεράκια, γιατί όσο μεγαλύτερο ποσό συγκεντρωθεί από όλους μας τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσφορά μας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *