Αγαπητοί γονείς, φίλοι, συνεργάτες, χορηγοί!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Λαχειοφόρος Αγορά του 1ου Νηπιαγωγείου Ψαχνών. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας  για τη συμμετοχή σας σε αυτή τη δράση, που ενισχύει άμεσα τους σκοπούς του Συλλόγου. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη γενναιόδωρη στήριξη που λάβαμε από όλους εσάς, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν γενικότερα. Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, συμβάλλει σημαντικά στην στήριξη του έργου μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας για την ευγενική προσφορά τους. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην επίτευξη του στόχου μας.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 05/05/2022 και ώρα 06:00 μ.μ. στο προαύλιο του 1ου Νηπιαγωγείου Ψαχνών.

ΔΩΡΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Συγχαρητήρια στους τυχερούς!!!

Η παραλαβή των δώρων από τους γονείς των μαθητών θα πραγματοποιηθεί μέσω των εκπαιδευτικών του σχολείου. Οι υπόλοιποι θα αναζητήσουν τα δώρα τους μέσω των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου από τα οποία προμηθεύτηκαν τους λαχνούς.

Να επισημάνουμε ότι δεν πραγματοποιούνται αλλαγές στα δώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *